Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.

Fergeruter Horten - Moss

fergeruter.net
Informasjon om og rutetider for ferge mellom Horten og Moss.
                               halhjem sandvikvåg rutetider                              molde - vestnes           rutetider horten - moss                                            ferge bodø moskenes                                            ferge svolvær skutvik                    torghatten nord                     
.

Rutetider Horten - Moss

basto-fosen.no er følgende å lese om ferga mellom Horten og Moss:

I 2008 reiste 1,5 mill. biler og 2,8 mill. passasjerer med Bastø Fosen, noe som gjør sambandet Moss - Horten til Norges største innenlands fergesamband. Selskapet har ca. 200 ansatte.

Sambandet er en del av riksveinettet i Norge og betjenes av 3 ferjer. BASTØ I og BASTØ II har hver en kapasitet på 200 personbilenheter og 550 passasjerer og BASTØ III har en kapasitet på 212 personbilenheter og 540 passasjerer.

Nyt panoramautsikten i våre lyse, trivelige salonger under overfarten som tar ca. 30 minutter. Unn deg noe godt å spise og drikke i caféen !

Her finner du rutetider for fergesambandet Horten - Moss.. .

Fergetider Østfold

Selv lange turer med ferge kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi relativt godt utbygd rutetilbud for ferger - også i, til og fra Østfold.

På dette websteder finner du lenker til noen av fergetidene som gjelder i Østfold.

For mange er det likevel andre transportmidler som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både busstider og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere fergeruter eller lenker til flere fergeruter for Østfold:

. .

Reise Østfold

Uansett hva målet med en reise til Østfold er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Østfold nå og hvordan er været i Østfold nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom din reise er i Østfold:

e-postkatalogen.no
I e-postkatalogen.no finner du e-postadresser til personer, organisasjoner, lag og foreninger - katalogen hvor du selv kan legge til, endre og slette dine oppføringer. Dersom du har e-postadresse kan du registrere deg her. Tjenesten er gratis.
Søk i e-postkatalogen.no
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023