Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.

Ferge Molde Vestnes

fergeruter.net
Informasjon om og rutetider for ferge mellom Molde og Vestnes, E39 i Møre og Romsdal.
                               halhjem sandvikvåg rutetider                              molde - vestnes           rutetider horten - moss                                            ferge bodø moskenes                                            ferge svolvær skutvik                    torghatten nord                     
.

Ferge Molde - Vestnes

Ferga mellom Molde og Vestnes driftes av Boreal.

Molde ligger på Vestlandet, nærmere bestemt i Møre og Romsdal. E39 går fra Trondheim til Stavanger via Vestlandet, som denne fergestrekningen altså er en del av.

I 2022 ble Boreal kjøpt opp av Vauban Infrastructure Partners, som har hovedkontor i Frankrike.

Her finner du rutetider for ferga Molde - Vestnes. Når du kommer inn på sida til boreal.no må du laste ned rutetabellen. Det er en pdf-fil. Her framgår det at overfartsida er cirka 33 minutter.

Lenger ned på sida finner du sida finner du flere fergeruter for Møre og Romsdal.. .

Fergetider Møre og Romsdal

Selv lange turer med ferge kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi relativt godt utbygd rutetilbud for ferger - også i, til og fra Møre og Romsdal.

På dette websteder finner du lenker til noen av fergetidene som gjelder i Møre og Romsdal.

For mange er det likevel andre transportmidler som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både busstider og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere fergeruter eller lenker til flere fergeruter for Møre og Romsdal:

. .

Reise Møre og Romsdal

Uansett hva målet med en reise til Møre og Romsdal er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Møre og Romsdal nå og hvordan er været i Møre og Romsdal nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom din reise er i Møre og Romsdal:

e-postkatalogen.no
I e-postkatalogen.no finner du e-postadresser til personer, organisasjoner, lag og foreninger - katalogen hvor du selv kan legge til, endre og slette dine oppføringer. Dersom du har e-postadresse kan du registrere deg her. Tjenesten er gratis.
Søk i e-postkatalogen.no
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023