Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.

Fergeruter Halhjem Sandvikvåg

fergeruter.net
Informasjon om og rutetider for ferge mellom Sandvikvåg og Halhjem.
                               halhjem sandvikvåg rutetider                              molde - vestnes           rutetider horten - moss                                            ferge bodø moskenes                                            ferge svolvær skutvik                    torghatten nord                     
.

Rutetider Sandvikvåg - Halhjem

Skyss har ansvaret for det offentlege tilbudet av buss, bybane, båt og ferje i Vestland fylke. De har en egen side for rutetabeller for ferge. Her meldes da et rutetidene for sambandet Halhjem - Sandvikvåg finner en hos Torghatten nord.

Per september 2022 har Torghatten Nord en usikret side som viser fergerutene. For å se rutetabellene må du først inn på Torghatten Nord sin side (null stress, den er sikker). I feltet Finn rutetider og priser velges Ferge, og deretter, i rullegardinsmenyen, må en altså klikke på Halhjem - Sandvikvåg. Da spretter rutetidene opp i et nytt vindu. Det er en pdf som vises på en usikret side. Stort sett er usikre sider på trygge nettsteder ikke noe problem. Du kan velge å laste ned pdf'en til senere bruk, men legg merke til hvor lenge rutetidene gjelder.

Inne på Torghatten Nord finner du mange andre interessante ting, som for eksempel mulighet for booking, oversikt over ledige stillinger, men, og det er vel så viktig for reisende med ferge; oversikt over ruteavvik.. .

Fergetider Vestland

Selv lange turer med ferge kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi relativt godt utbygd rutetilbud for ferger - også i, til og fra Vestland.

På dette websteder finner du lenker til noen av fergetidene som gjelder i Vestland.

For mange er det likevel andre transportmidler som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både busstider og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere fergeruter eller lenker til flere fergeruter for Vestland:

. .

Reise Vestland

Uansett hva målet med en reise til Vestland er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Vestland nå og hvordan er været i Vestland nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom din reise er i Vestland:

e-postkatalogen.no
I e-postkatalogen.no finner du e-postadresser til personer, organisasjoner, lag og foreninger - katalogen hvor du selv kan legge til, endre og slette dine oppføringer. Dersom du har e-postadresse kan du registrere deg her. Tjenesten er gratis.
Søk i e-postkatalogen.no
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023