Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.

Ferge Svolvær Skutvik

fergeruter.net
Informasjon om og rutetider for ferge mellom Svolvær i Lofoten og Skutvik.
                               halhjem sandvikvåg rutetider                              molde - vestnes           rutetider horten - moss                                            ferge bodø moskenes                                            ferge svolvær skutvik                    torghatten nord                     
.

Ferge Svolvær - Skutvik

Ferga mellom Svolvær og Skutvik driftes av Torghatten Nord AS.

Svolvær ligger i Lofoten, som er et svært populært reisemål for turister fra inn- og utland.

Torghatten Nord AS er et selskap i Torghatten-konsernet, 100% eid av Torghatten ASA. Selskapet driver sjøgående kollektivtransport med hurtigbåter og ferger i Nordland og Troms.

Her finner du rutetider for ferga Svolvær - Skutvik via Skrova.

Lenger ned på sida finner du sida finner du flere fergeruter for Nord-Norge.. .

Fergetider Nordland

Selv lange turer med ferge kan være være behagelige og avslappende. Heldigvis har vi relativt godt utbygd rutetilbud for ferger - også i, til og fra Nordland.

På dette websteder finner du lenker til noen av fergetidene som gjelder i Nordland.

For mange er det likevel andre transportmidler som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både busstider og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere fergeruter eller lenker til flere fergeruter for Nordland:

. .

Reise Nordland

Uansett hva målet med en reise til Nordland er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Nordland nå og hvordan er været i Nordland nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom din reise er i Nordland:

e-postkatalogen.no
I e-postkatalogen.no finner du e-postadresser til personer, organisasjoner, lag og foreninger - katalogen hvor du selv kan legge til, endre og slette dine oppføringer. Dersom du har e-postadresse kan du registrere deg her. Tjenesten er gratis.
Søk i e-postkatalogen.no
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023